Menu

Morten Christiansen: Manglede det sidste gear

image - Jeg er meget tilfreds med måden, vi er startet på, men samtidig er jeg selvfølgelig skuffet over, at det ikke har kastet point af sig endnu, fortæller Morten Christiansen.
16. april 2018 kl. 19:13
Cheftræner Morten Christiansen ser tilbage på lørdagens 4-0 nederlag til Brøndby.

Odense Q-tropperne var oppe imod overmagten i lørdagens hjemmekamp mod Brøndby, som gæsterne vandt med 4-0. Vi tog en snak om kampen med Odense Q-cheftræner Morten Christiansen.

I taber 4-0 til Brøndby. Hvilken fornemmelse går du fra kampen med?

- Jeg er skuffet over resultatet, men jeg er også stolt og tilfreds, fordi vi virkelig prøver, og fordi vi i hvert fald i 75 minutter gør det godt imod et kanongodt Brøndby-hold. De var dygtige på alle parametre, og langt hen ad vejen synes jeg faktisk, at vores spillere gør alt, de kan, for at stå imod. Men vi må bare erkende, at 10 minutters udsving koster 3 scoringer, og i første halvleg kom vi heller ikke helt ud af starthullerne. Vi manglede det sidste gear i forhold til Brøndby.

I indkasserer 3 mål inden for kort tid i slutfasen. Hvad ligger til grund for den pludselige nedgang?

- Jeg tror mest af alt, det er Brøndby-spillernes evner, der gør, at det lykkes dem at få scoret. Men vi glemmer måske lidt at tage det sidste skridt og lave den sidste glidende takling i den periode. Og det kan man ikke gøre mod et hold som Brøndby uden at blive straffet.

I de første 3 spillerunder har I været oppe imod 3F Liga-slutspillets toptrio. Hvordan synes du, I har taklet den hårde start?

- Jeg er meget tilfreds med måden, vi er startet på, men samtidig er jeg selvfølgelig skuffet over, at det ikke har kastet point af sig endnu. Men spillerne gør det godt rent fodboldmæssigt, og selvom vi har mødt 3 rigtigt stærke fodboldhold, er det først mod Brøndby, at jeg synes, der tydeligt har været et niveau til forskel.

Siden du og Steen (red. assistenttræner Steen Hansen) kom til henover vinteren, har I arbejdet på at implementere jeres taktiske ideer samt at få integreret de nye ansigter i truppen. Hvor langt føler du, I er nået på den front?

- Vi har allerede rykket os meget, men der er stadig nogle frustrationer. Pigerne er meget fokuserede på at gøre de ting, som vi trænere beder dem om, og nogle gange fylder det så meget, at de helt glemmer at spille fodbold. Vi skal derhen, hvor de ting bliver helt automatiserede, så spillerne får mere frihed til at udfolde sig inde på banen.

Odense Q fortsætter jagten på de første point i slutspillet, når man på lørdag gæster VSK Aarhus. Der er kickoff i Aarhus kl. 13:00.

Se mål fra Brøndby-kampen på Mycujoo

Luk