Menu

Morten Christiansen: Går på med krum hals

image - I dag skal vi forsøge at samle noget selvtillid og få en god indgangsvinkel til de kommende kampe, fortæller Morten Christiansen.
20. oktober 2018 kl. 11:53
3F Liga-cheftræner Morten Christiansen ser frem mod lørdagens udekamp mod Fortuna Hjørring.

Lørdag kl. 14:00 sparkes der gang i 3F Liga-udekampen mod Fortuna Hjørring. Vi fangede cheftræner Morten Christiansen til en kort kommentar, inden han og Odense Q-tropperne tog afsted mod det nordjyske.

- Vi skal se, om vi fodboldmæssigt kan rejse os efter det store nederlag til Brøndby. Og så skal vi arbejde videre hen mod de sidste 5 vigtige kampe, hvoraf den ene af dem er næste uges pokalkamp. Så i dag skal vi forsøge at samle noget selvtillid og få en god indgangsvinkel til de kommende kampe. Vi glæder os til kampen, selvom vi er godt klar over, at det kan blive svært mod Fortuna Hjørring. Men det tager vi på os, og vi går på med krum hals og gør vores bedste for at få noget med fra kampen, fortæller Morten Christiansen.

Se kampen mod Fortuna Hjørring på Mycujoo.tv (kickoff kl. 14:00)

Følg også med på vores Instagram, hvor forsvarsspiller Sofie Søderholm byder ind med lidt updates fra turen. 


Hold 2 kan sikre oprykning

Mens 3F Liga-holdet er på besøg i Hjørring, kan Hold 2 lørdag eftermiddag sikre sig oprykning til Kvindeserien. Det kræver, at man ikke taber med 4-0 eller derover til dagens modstandere fra B1913, som er eneste hold, der har en matematisk chance for at nå Odense Q-tropperne i tabellen. Der er kickoff kl. 15:00 i Marienlyst.

Luk