Menu

Michella Østergaard: Har taget mere ansvar end forventet

image - En stor del af min udvikling har været, at jeg har taget mere ansvar, end jeg lige havde forventet fra starten, fortæller Michella Østergaard.
20. juni 2018 kl. 19:26
Forårets Fund i Odense Q – Michella Østergaard – ser tilbage på sin første halvsæson i klubben.

Odense Q-defensiven fik et frisk pust, da 20-årige Michella Østergaard i vinters kom til fra Næsby.

Med en række bundsolide præstationer som venstreback og centerforsvarer lykkedes det Michella at imponere i sådan en grad, at hun søndag blev kåret til Forårets Fund i Odense Q som følge af en afstemning blandt spillere, trænere, ledere og fans.

Vi har fanget Michella til en snak om kåringen og den første halvsæson i Odense Q.


Du blev stemt ind som Forårets Fund i klubben. Hvordan var det at få den anerkendelse?

- Det sætter jeg stor pris på. Og det bekræfter mig også bare i, at min følelse mht. at blive en del af holdet har været helt rigtig. Så det er dejligt.


Hvordan har du oplevet din egen udvikling i løbet af foråret?

- Jeg kom jo til klubben og forventede at blive en ekstra spiller i den trup, der allerede var. Jeg gik fra det udgangspunkt til på meget kort tid at føle, at jeg havde en vigtig plads på holdet. Også pga. den skadessituation, som vi pludseligt stod i. Så en stor del af min udvikling har været, at jeg har taget mere ansvar, end jeg lige havde forventet fra starten.


Hvilke minder står stærkest fra forårssæsonen?

- Pokalkvartfinalen mod FC Damsø, som vi vandt efter straffesparkskonkurrence. Det var i hvert fald den mest nervepirrende og spændende kamp. Og så var det selvfølgelig mindeværdigt, at vi i slutspillet gik op og slog VSK Aarhus med 3-1.

Søndagens Odense Q-afslutning bød også på kåringer af Forårets Fighter og Forårets Spiller. De blev vundet af hhv. Helena Vigen og Sarah Jacobsen, som vi skal høre nærmere fra i de kommende dage.

Luk