Menu

Maria Thomsen skifter til svenske LB07

image - Jeg har længe haft et ønske om at prøve mig af i udlandet, og jeg glæder mig til de udfordringer og oplevelser, der venter mig i LB07, fortæller Maria Thomsen.
17. december 2017 kl. 19:32
Læs interview med Maria Møller Thomsen, der over weekenden har sat sin underskrift på en aftale med LB07 fra Damallsvenskan.

Maria Møller Thomsen tørner i det nye år ud for LB07 i Damallsvenskan. Underskriften blev sat denne weekend, og vi fangede den nu forhenværende Odense Q-viceanfører til en snak om det spændende skifte.

Du har netop skrevet under med LB07 fra Damallsvenskan. Hvordan føles det?

- Jeg er en glad pige. Jeg har længe haft et ønske om at prøve mig af i udlandet, og jeg glæder mig til de udfordringer og oplevelser, der venter mig i LB07.

Hvordan ser du tilbage på din tid i Odense Q, og hvad har den betydet for din udvikling?

- Jeg har været utroligt glad for at spille i Odense Q. Jeg har kunnet trænet rigtig meget og fået en masse spilletid på højt niveau, hvilket helt sikkert har gavnet min udvikling. Og så har jeg spillet sammen med en masse dygtige holdkammerater, som jeg har sat enormt stor pris på.

Hvordan bliver det at skulle tage afsked med holdkammeraterne i Odense Q?

- Det bliver nok noget af det hårdeste. De har været en slags ’second family’ for mig, både spillerne og folkene omkring holdet. Jeg har været virkelig glad for at være en del af holdet i Odense Q, og det har altid været en kæmpe fornøjelse at komme i klubben og være sammen med pigerne. Det kommer jeg til at savne.

Hvad er dit indtryk af din nye klub?

- Det er rigtig godt. Jeg var ovre at prøvetræne i efteråret, og de har et super godt træningsmiljø og mange dygtige spillere. Jeg tror, at jeg kan udvikle mig enormt meget derovre.

Hvilke fodboldmæssige udfordringer ser du frem til i Sverige?

- Damallsvenskan er en meget stærk liga med en masse gode spillere, så det bliver en stor og spændende udfordring at tilpasse mig det niveau. Det glæder jeg mig rigtig meget til.

Og hvad skal du omstille dig til uden for banen?

- Jeg skal jo flytte hjemmefra, hvilket i sig selv er en lille udfordring. Så jeg skal i gang med en masse praktiske ting såsom at vaske tøj og lave mad på egen hånd, men det er jeg nu ikke så nervøs for. Det skal jeg nok klare.

Odense Q-formand: Glade på Marias vegne

Vi fangede også formand Rene Højgård Hansen til en kommentar oven på offentliggørelsen af Marias skifte.

- Vi er meget glade på Marias vegne. Hun har hele tiden haft en stor ambition om at komme til udlandet, og i Odense Q er vi stolte af, at hun nu kan få den opfyldt. Maria har udviklet sig rigtig godt her i klubben, og vi er taknemmelige for den store indsats, hun har ydet på og uden for banen, fortæller Odense Q-formanden.