Målregn og storsejr i Odense da Sundby BK var på besøg

image Arkivfoto
Anton Kranf
30. september 2023 kl. 18:02
Et uvejr i form af OB Q ramte lørdag eftermiddag gæsterne fra Sundby. Med lynhurtigt spil og bolde, der blev bragt i netmaskerne, sikrede OB Q sig en sejr på 7-0.

Forventningerne var høje på årets sidste septemberdag, da OB Q tog imod Sundby på Nature Energy Park. Fra tribunerne forventede man en sikker sejr, og det var på mange måder David, der mødte Goliat. OB Q kunne nemlig finde sig selv på 1. pladsen inden dagens opgør, mens Sundby befandt sig i den anden ende af tabellen på 8. pladsen.

Og forskellen var til at få øje på fra start. Allerede et halvandet minut inde i kampen kunne hjemmeholdet notere to skudforsøg, men præcisionen manglede i afslutningerne.

Den præcision var OB Q dog ikke længe om at finde. Uret skulle ikke vise meget mere end fem minutter, før Dikte Bang kunne sende bolden langs græsset og videre ind i målet til en føring på 1-0.

Med 15 minutter på uret var det meget passende nr. 15, Katie Soderstrom, der kunne modtage bolden i feltet. Her viste hun kvalitet og udbyggede sikkert føringen til 2-0.

Det flotte spil fortsatte videre ind i første halvleg, hvor Katie Soderstrom også gjorde sig selv til dobbelt målscorer ved at score til 3-0.

OB Q slap derefter gaspedalen en smule i en periode, inden Katie Soderstrom igen skulle vise sig at være afgørende foran mål, denne gang i en assisterende rolle. Med en høj bold på tværs til Dikte Bang, der stod klar ved bagerste stolpe, kunne OB nu se sig selv foran med fire.

Som man troede, det blev stillingen at gå til pause med, havde Sofia Hvidbak andre planer. På et indlæg formåede hun at sende bolden i mål med maven, og dermed lød pausestillingen i stedet på 5-0.

Kynismen fra 1. halvleg gav plads til udskiftninger i de efterfølgende 45 minutter. Dermed forsvandt dele af det flow, der bar hjemmeholdet fremad tidligere i kampen. Sundby prøvede at tage bestik af situationen, og de kom da også flere gange tæt på OB Q's mål.

Alligevel var det OB Q, der blev ved med at tilføje scoringer til måltavlen. Zoe Hasenauer var denne gang sidste spiller på bolden, og dermed kunne de fremmødte fans nu juble over at være foran 6-0.

Om Louise Wadstrøm kedede sig tilbage i banen, vides ikke, men med 10 minutter igen valgte hun at løbe en halv banelængde med bolden for fødderne, hvorefter et par hurtige pasninger sendte bolden tilbage i fødderne på netop Wadstrøm, der kunne score OB Q's syvende mål.

Slutfløjtet lød til en alt i alt dominerende præstation på 7-0. Med sejren er holdet nu ubesejret i sine syv kampe i kvindernes 1. division og har stadig til gode at lukke mål ind på Nature Energy Park.

Næste kamp er lørdag d. 7. oktober kl. 13 på Næstved IF Fodbold Idrætsanlæg, hvor Næstved HG venter.

Kampens spiller: Katie Soderstrom