Mål og dramatik i medrivende pointdeling

image
04. september 2016 kl. 21:32
Der var både underholdning og drama i lørdagens hjemmekamp mod BSF, hvor Odense Q sikrede sig det ene point i de døende minutter.

Odense Q skulle svare igen oven på midtugens nederlag i Kolding, da de lørdag tog imod BSF på hjemmebanen i Marienlyst. De sjællandske gæster har imponeret stort i 3F Ligaen indtil videre med sejre over KoldingQ og Varde, mens man er løbet ind i knebne, men hæderlige, nederlag til mastodonterne fra Fortuna Hjørring og Brøndby.

Kampens indledende minutter bød på høj intensitet i duellerne og en række sporadiske dybdeafleveringer fra begge hold. Efter godt 10 minutters tog Odense Q føringen, da den odenseanske offensiv fremtvang et hjørnespark i højre side. Takket være en god levering og en vis forvirring i BSF-forsvaret fik en opmærksom Britta Olsen sendt bolden i nettet, 1-0 til Odense Q. Efter føringsmålet fik BSF kæmpet sig længere frem på banen, mens hjemmeholdets offensive spil for en stund var begrænset til forsøg på kontraangreb. Udeholdets kombinationer voldte store problemer for Odense Q-defensiven, og keeper Kamilla Simonsen blev testet i flere omgange. Hun var dog chanceløs få minutter efter, da BSF’s Michelle Madsen udlignede den odenseanske føring med et hårdt, brækkende langskud kort før pausen. De to hold gik derfor til pause ved stillingen 1-1, og cheftræner Said Sannes valgte at bringe Sofie Skallerup og Michelle Sundahl i spil, der tog over for Tenna Kappel og Mathilde Jessen.

Som det var tilfældet i første halvleg, skulle vi blot vente små 10 minutter på en scoring, da BSF’s Tanya Arngrimsen udnyttede en fejl af Odense Q-keeperen og sendte sjællænderne på sejrskurs. Odense Q forsøgte at svare hurtigt igen, og spillet blev rykket længere og længere frem på sjællændernes banehalvdel. De helt store chancer var dog svære at komme frem til, og i stedet fik målscorer Tanya Arngrimsen sneget sig frem til en friløber i den anden ende, men skarpheden udeblev i denne omgang, og med godt 20 minutter til slutfløjtet var kampen stadig helt åben. Da vi gik ind i den afgørende fase, steg intensiteten yderligere, og begge hold bragte masser af kraft og vilje i de hyppige dueller. Odense Q jagtede udligningen, og efter 77 minutter var målscorer Britta Olsen tæt på at udligne, men hendes skud sneg sig lige præcis forbi BSF-målet. 5 minutter før tid tog Signe Madsen over for Anna-Sofie Rosholm, alt imens det odenseanske pres fortsatte, og med blot to minutter igen fik Odense Q nok en gang fremprovokeret et hjørnespark. Det udnyttede de igen til fulde, da Maria Thomsen steg til vejrs og headede 2-2 scoringen i hus til stor begejstring for det odenseanske publikum.

Den dramatiske afslutning blev også kampens sidste højdepunkt, og de to hold måtte således dele i porten oven på en intens og begivenhedsrig affære. Maja Kildemoes løb med titlen som Woman of the Match.

Odense Q skal i aktion igen på lørdag den 10. september kl. 16:30, hvor Skovbakken gæster Marienlystcenteret.