Menu

Line Munk: Vi steppede op efter målet

image - Vi fik mere blod på tanden og steppede op efter målet, fortæller Line Munk.
30. marts 2018 kl. 17:49
Læs interview med Line Munk, der torsdag scorede Odense Q’s første mål i 3F Liga-slutspillet.

Odense Q kom på måltavlen i 3F Liga-slutspillet for første gang nogensinde, da forsvarer Line Munk bankede bolden i nettet mod Fortuna Hjørring. Vi tog en snak med Line om kampen, de svære vejrforhold og den flotte reducering.

I taber 2-1 til Fortuna Hjørring. Hvordan udviklede kampen sig? 

- I første halvleg er vi pressede. Fortunas hurtige kantspillere får lov til at slå nogle tidlige indlæg, og de får mange folk med i boksen i de situationer. Der får vi ikke lagt pres på dem, og vi kommer ikke rigtigt frem på banen, når vi får erobret. Så meget af spillet foregår på vores banehalvdel i 1. halvleg.

- I pausen snakker vi om, at vores backs og kanter skal søge mere bredt, så vi kan møde dem noget før. Det gør, at Fortuna ikke får lov til at slå så mange farlige indlæg og komme frem til lige så mange chancer, som de gjorde i 1. halvleg. Men det er en rigtig stærk offensiv, de har, så der vil altid komme noget derfra. Vi står dog meget bedre på banen i 2. halvleg, og vi kommer bedre med i kampen, selvom vi aldrig er spilstyrende.

Du reducerede efter 58 minutter på et regulært drømmetræf. Hvordan var det at få scoret?

- Det var rigtig fedt. At være bagud 2-0 mod Fortuna Hjørring i modvind er ikke nogen nem situation, men scoringen gav os lidt ekstra optimisme. Vi fik mere blod på tanden og steppede op efter målet.

Kampen blev afviklet i sne og blæst. Hvordan synes du I klarede den udfordring?

- Der var bl.a. nogle af forældrene, som var med til at rydde sneen væk fra banen inden kamp, og det var vi helt vildt glade for. Inde på banen synes jeg, det gik fint, og det er jo ens for begge hold. Da vi først kom ud, skulle vi selvfølgelig vænne os til det, men det var ikke så koldt derinde, og banen var heller ikke glat. Til gengæld kunne det godt være svært at se noget, når man løb mod vindretningen. Der fik man lige et par snefnug i øjnene  men igen  det er ens for begge hold. Inden kampen havde jeg frygtet, det blev værre.

Hvad skal I tage med fra kampen?

- Det er nogle dygtige modstandere, vi har været oppe imod, og vi lærer noget for hver kamp. Mod Fortuna Hjørring bliver vi klogere på, hvordan vi skal stå på banen over for en rigtig stærk offensiv, som er gode til at holde på bolden og lave de rigtige løb. Og så kan vi tage med, at vi spiller op med et af Danmarks bedste hold. Vi bliver ved med at tro på det og presser på også i slutningen af kampen. Vi får også lavet nogle justeringer i pausen, som gør, at vi kan spille op med Fortuna i 2. halvleg. Det viser, vi er i stand til at ændre noget undervejs, og at vi kan snakke om tingene og udføre dem i praksis.

- Det havde ikke været dårligt at tage et point mod Fortuna, men set over hele kampen  og specielt 1. halvleg – er det helt fair, at de tog sejren. Vi vil selvfølgelig gerne snart have nogle point, men vi skal bare holde fokus på at arbejde hårdt på træningsbanen og udvikle os fra kamp til kamp.

 

Næste Odense Q-kamp er den 14. april, hvor de danske mestre fra Brøndby kommer til Odense. Kampen sparkes i gang kl. 16:15, men allerede fra kl. 14:00 kan du se Marienlysts 2. division herrer spille mod Næstved på bane 1.

Luk