Menu

Laura Petersen og Julia Hansen skifter til Odense Q

image - Jeg vil rigtig gerne udvikle mig som spiller og, ligesom Laura, prøve at spille mig til så mange minutter som muligt, fortæller Julia Hansen (th).
28. januar 2018 kl. 16:07
Læs interview med Laura Petersen og Julia Hansen, der fortæller om skiftet til Odense Q og ambitionerne for forårssæsonen.

3F Liga-truppen har fået tilgang af 17-årige Laura Petersen og 17-årige Julia Hansen, der kommer til fra Herlufsholm i 1. division. Vi fangede den unge, talentfulde duo til en snak om skiftet til Odense Q.

Hvad motiverede jer til at skifte til Odense Q?

Laura: - Jeg spillede i Team Odense Q, da jeg gik på efterskole, så jeg kendte lidt til klubben og pigerne i forvejen. Det var lidt det indtryk, der gjorde det for mig.

Julia: - Jeg tænkte, at det ville være et fedt skridt at tage, det her med at prøve at spille mig i 3F Liga-truppen. Og så havde Laura snakket rigtig godt om Odense.

Hvilke personlige mål har I sat jer for forårssæsonen?

Laura: - Jeg vil prøve at spille mig til så mange minutter, som jeg overhovedet kan. Og så bare mærke det her med at være omkring en 3F Liga-klub, som lige er niveauet over det, jeg har spillet før.

Julia: - Jeg vil rigtig gerne udvikle mig som spiller og, ligesom Laura, prøve at spille mig til så mange minutter som muligt. Men jeg ser også frem til det her med at være i en kultur, hvor hver træning virkelig tæller. Det synes jeg er fedt.

Hvilke kvaliteter bringer I til Odense Q-truppen?

Laura: - Jeg kommer med noget hurtighed, en masse spilleglæde og en stor træningsparathed.

Julia: - Ja, hurtighed og en god arbejdsvilje. Jeg er klar til at kæmpe for hver en bold.

Hvordan har I oplevet mødet med jeres nye holdkammerater?

Laura: - Jeg synes, de er super søde, ambitiøse og rigtig dygtige, så jeg ser meget frem til at skulle spille sammen med dem.

Julia: - De har heldigvis taget rigtig godt imod os, så vi har kunnet komme hurtigt ind i truppen og træne godt fra start.

Hvad er jeres indtryk af trænerteamet?

Laura: - Jeg synes, de supplerer hinanden godt, og der er styr på tingene. Det virker som om, det bliver helt vildt godt.

Julia: - De virker meget ambitiøse, og jeg synes allerede, vi har haft nogle rigtig gode træningspas.

Vi byder den sydsjællandske duo hjertelig velkommen i Odense Q!

Årets første mulighed for at se Odense Q-tropperne i kamp er lørdag den 3. februar, hvor KoldingQ kommer på besøg. Der er kickoff kl. 13:30 i Marienlyst.