Menu

Laura Petersen: Er faldet rigtig godt til

image - Jeg havde overhovedet ikke regnet med at komme så godt fra start, fortæller Laura Petersen.
21. april 2018 kl. 08:01
Læs interview med Laura Petersen, der hurtigt har fundet sig til rette i Odense Q-offensiven oven på vinterskiftet fra Herlufsholm.

Henover vinteren skiftede Laura Petersen fra Herlufsholm i 1. division til 3F Liga-truppen i Odense Q. I Odense har den 18-årige offensivspiller hurtigt fundet vej til startelleveren i en hektisk opstartsfase, der har budt på store udfordringer i både pokal- og ligaturnering. Vi tog en snak med Laura om den første tid som 3F Liga-spiller i Odense Q.

 

Hvordan er de første par måneder som 3F Liga-spiller gået?

- Det er gået sindssygt godt. De andre spillere tog rigtig godt mig, og jeg er faldet rigtig godt til socialt. Samtidig har trænerne vist mig stor tillid med tanke på den spilletid, jeg har fået. Tidligere har jeg skullet bruge ret lang tid på at falde til på et nyt hold, så jeg havde overhovedet ikke regnet med at komme så godt fra start.

 

Hvilken rolle føler du, at du har indtaget på holdet?

- Jeg føler stadig, at jeg er en af de nye, der lige skal ind i det. Jeg kan godt mærke, at jeg rent spilmæssigt mangler nogle relationer i forhold til mange af mine holdkammerater. Det mangler jeg at få bygget på, men det bliver forbedret fra kamp til kamp.

 

Hvordan har du – som ung spiller - oplevet forskellen på 1. division og 3F Ligaen?

- Det er bare et meget højere tempo, og der bliver gået mere til den i nærkampene. Det har jeg lige skullet vænne mig til, og det er også en af de ting, der bliver bedre fra kamp til kamp. Jeg føler i hvert fald, at jeg er godt på vej.

 

Er der nogle facetter i dit spil, som du har haft særligt meget brug for at omstille dig på i 3F Ligaen?

- I og med det er et højere tempo, bliver jeg også hurtigere presset og stresset i 3F Ligaen. Så hurtigheden og fysikken er i hvert fald to områder, jeg gerne vil rykke mig på.

  

Senere i dag skal Laura Petersen og co. op imod VSK Aarhus på udebane i 4. spiller unde i 3F Ligaens slutspil. Der er kickoff i Århus kl. 13:00. 

Se kampen her (Mycujoo.tv)

Følg også med på vores Instagram, hvor midtbanespiller Nanna Christensen vil opdatere fra turen.

Luk