Menu

Lærke Bruun: Skal være klar fra start

image - Med de seneste to kampe har vi fået ny energi, og det skal vi tage med på lørdag, fortæller Odense Q-angriber Lærke Bruun.
12. oktober 2017 kl. 19:10
Lærke Bruun ser frem mod lørdagens kamp mod KoldingQ og fortæller om udviklingen i Odense Q-angrebet.

Lørdag eftermiddag er der lagt op til en spændende dyst i 9. spillerunde af 3F Ligaens grundspil, når KoldingQ kommer til Odense. Vi tog en snak med Odense Q-angriber Lærke Bruun, der her giver sit syn på nederlaget til Fortuna Hjørring, udviklingen i det odenseanske angreb og – ikke mindst – lørdagens vigtige kamp mod KoldingQ.

I weekenden tabte I hæderligt med 2-0 ude mod Fortuna Hjørring. Hvad føler du I fik med fra kampen?

- At vi står rigtigt inde på banen, og at vi både spilmæssigt og i vores kommunikation bakker hinanden godt op igennem hele kampen. Vi har løbende fået bedre aftaler på plads og mere klarhed omkring, hvad vi gerne vil i forskellige faser af kampene. Hver enkelt spiller er blevet mere klar over, hvad næste aktion skal være, og det giver mere ro i vores spil. Det kan man se gennem alle kæderne og måske især i de to seneste kampe. I angrebet har vi bl.a. arbejdet med at få styr på det første pres, fordi det netop giver en ro og noget overskud til spillerne bag os, når vi gør udfører presset korrekt. Og så føler jeg, at vi som hold bliver ved med at vise mere og mere tro på tingene.

Hvordan fungerer du med dine nye angrebskolleger?

- Vi bliver bedre for hver kamp, vi spiller, og det har været fedt at lære de nye at kende. Nu har vi ligesom også lært på den hårde måde, at der skal noget fysik til for at klare sig heroppe. Vi har indset, at der skal mosles lidt mere, og det er også en af de ting, der er blevet bedre kamp-for-kamp.

I møder Kolding på lørdag. Hvad forventer du dig af selve kampen?

- Jeg føler helt sikkert, vi har en chance for at lave et godt resultat. Med de seneste to kampe har vi fået ny energi, og det skal vi tage med på lørdag. I det omvendte opgør sad vi på hele anden halvleg, så denne gang skal vi sørge for at være klar fra start.

Hvad skal I gøre rigtigt for at få en sejr over KoldingQ?

- Når vi har bolden, skal vi tænke fremad, men vi skal også være kølige nok til at vende spillet, så vi får skabt de rigtige chancer. Og så skal vi selvfølgelig være i stand til at lukke ned for deres offensiv.

Hvad vil det betyde at få en sejr med fra opgøret?

- Det vil være vigtigt, og det vil give os et stort selvtillidsboost. Stemningen i truppen er virkelig god, men en sejr på lørdag vil selvfølgelig give os yderligere bekræftelse i, at vi som hold arbejder i den rigtige retning.

Lørdagens kamp fløjtes i gang kl. 13:00, og kan ses direkte på vores Mycujoo-kanal

Luk