Menu

Kappel: - Skal lære af den kamp her

image - Det giver virkelig et kæmpe boost, at I er med på sidelinjen, fortæller Tenna Kappel om tilskuerstøtten mod Fortuna.
24. august 2017 kl. 09:38
Odense Q-anfører Tenna Kappel evaluerer sæsonpremieren mod Fortuna Hjørring.

Onsdag aften måtte Odense Q-pigerne se en overraskende pauseføring glide ud af hænderne, efter storfavoritterne fra Fortuna Hjørring svarede stærkt igen intet mindre end seks mål i anden halvleg. Vi tog en snak med Odense Q-anfører Tenna Kappel oven på 6-1 nederlaget til vicemestrene.

Hvordan ser du tilbage på åbningskampen mod Fortuna Hjørring?

- Jeg synes egentlig, det er en god sæsonpremiere for os. Som hold kan vi være godt tilfredse med første halvleg, men da vi går til pause ved 1-0, ved vi godt det bliver svært i anden halvleg.  Efter pausen går vi lidt for meget ned, og vi holder ikke vores aftaler. Det udnytter Fortuna bare til fulde. Det er bare en typisk Odense-Fortuna kamp, hvor vi er foran ved halvleg, og så kommer de og kører os lidt over efter pausen. De er et rigtig godt hold, og vi skal bare lære af den kamp her. Men det var en god forberedelse frem mod vores kamp på lørdag imod Brøndby, den anden titelkandidat.

Nederlaget til trods - hvordan var det at komme i gang i 3F Ligaen igen?

- Det var dejligt. Og på vegne af hele holdet vil jeg gerne sige tak for den flotte opbakning på lægterne. Det giver virkelig et kæmpe boost, at I er med på sidelinjen.

Der har været stor udskiftning i truppen henover sommeren, og dagens Odense Q-trup bød derfor på adskillige nye, unge 3F Liga-debutanter. Med udgangspunkt i åbningskampen – hvordan synes du, I taklede den omstilling?

- Som hold synes jeg vi gør det virkelig godt, især i første halvleg, og man kan jo nærmest ikke se, at der er fem nye spillere i startopstillingen. Alt i alt synes jeg, vi kan bygge videre på det, vi præsterede i dag.

Næste Odense Q-kamp i 3F Ligaen er på lørdag kl. 13:00, hvor der venter en svær opgave på udebane mod mestrene fra Brøndby.