Menu

Jakob Pavar: Klør på i alle 90 minutter

image - Det mest tilfredsstillende må være, at vi klør på i alle 90 minutter. Indstillingen var der sgu' i dag, fortæller Jakob Pavar om præstationen mod Fortuna Hjørring.
08. oktober 2017 kl. 21:04
Læs interview med cheftræner Jakob Pavar, der roser Odense Q-tropperne for indsatsen mod Fortuna Hjørring.

Søndag eftermiddag var Odense Q på besøg i det nordjyske, hvor et møde med ligaetterne fra Fortuna Hjørring ventede. Hjemmeholdet vandt kampen med 2-0 på mål af Tamires Gomes og Sara Thrige, der nettede en enkelt gang hver i første halvleg. Trods nederlaget var der mange positive aspekter i Odense Q-pigernes præstation, og vi tog en snak med en tilfreds Jakob Pavar oven på kampen.  

Se kampinfo her

I var i dag oppe imod titelfavoritterne fra Fortuna Hjørring. Hvordan synes du I klarede den opgave?

- Det gjorde vi rigtig godt, synes jeg. Hele holdet leverer en moden og disciplineret indsats igennem hele kampen. Vi mangler måske lige at få puttet en enkelt kasse ind for at kunne sige, at dagens præstation var til UG med kryds og slange.

I tabte på 6-1 til Fortuna Hjørring i sæsonpremieren, men holder dem i dag nede på to scoringer. Hvad er det, I gør rigtigt i defensiven i forhold til det første møde?

- Jeg tror egentligt bare, det kommer af, at vi har rettet lidt til, og at vi har styrket vores relationer siden dengang. Vi er blevet bedre til at snakke sammen og guide hinanden inde på banen, og generelt er spillerne bare gode til selv at finde løsningerne og reparere tingene derinde.

Hvad er du mest tilfreds med, og hvad er din største ærgrelse ved dagens kamp?

- Det mest tilfredsstillende må være, at vi klør på i alle 90 minutter. Indstillingen var der sgu' i dag. Det ærgerlige må være de to mål, vi indkasserer. Første mål kommer lidt tilfældigt på en nedfaldsbold efter et hjørnespark, mens det andet skyldes en ærgerlig fejl fra vores side kort før pausen. Det havde måske været lidt nemmere at acceptere, hvis Fortuna Hjørring bare havde spillet os ud af banen i situationerne omkring de to mål.

Hvad mangler I som hold for, at I for alvor kan drille Fortuna i dag?

- Vi skal være lidt mere bissede i nogle situationer, og så skal vi turde slippe håndbremsen helt, når vi er på vej mod mål.

Næste kamp er på lørdag, hvor I tager imod KoldingQ. Med udgangspunkt i dagens præstation - hvordan føler du så, at I er rustet til den kamp?

- Vi står godt inde på banen i dag, og vi virker klar i alle 90 minutter. Så jeg føler, vi er godt rustet, og jeg glæder mig til kampen på lørdag.

Hjemmekampen mod KoldingQ sparkes i gang kl. 13:00 på lørdag.

Seneste nyheder

 • Nyheder
  Morten Christiansen fortæller om opstarten
 • Nyheder
  Signe Madsen: Har været ekstremt spændende
 • Nyheder
  Odense Q-formand: Har en rigtig god fornemmelse
 • Nyheder
  TOP 5: Årets bedste Odense Q-mål
 • Nyheder
  Glædelig jul fra alle os i Odense Q

Næste kamp3F Ligaen 2017/18 • 3FL

Der er ingen fremtidige kampe på programmet

Stilling3F Ligaen 2017/18 • 3FL

Pos. Hold Kampe V U T Point
1 Fortuna Hjørring 14 13 0 1 39
2 Brøndby 14 11 2 1 35
3 BSF 14 9 0 5 27
4 KoldingQ 14 6 4 4 22
5 VSK Aarhus 14 7 1 6 22
6 Odense Q 14 2 1 11 7
7 Vejle 14 1 4 9 7
8 Varde 14 0 2 12 2