Menu

Jakob Pavar: Et par skridt tilbage

image - Vi var uden den vilje og det gåpåmod, som vi ellers har vist på det seneste, fortæller Jakob Pavar om indsatsen mod Vejle.
12. november 2017 kl. 18:07
Læs interview med cheftræner Jakob Pavar oven på lørdagens 2-1 nederlag i Vejle og se billeder fra kampen her.

Lørdag eftermiddag var Odense Q på besøg hos Vejle. Med en sejr kunne gæsterne tage et afgørende skridt mod slutspillet, men en energisk indsats fra et tændt hjemmehold sikrede vejlenserne en 2-1 sejr. Se billeder fra kampen i galleriet længere nede.

Vejles Julie Lauenstein åbnede scoringen efter tyve minutters spil, og efter 73 minutter fordoblede Mathilde Gaarn Hansen den jyske føring. Michelle Sundahl reducerede for gæsterne kort efter, da hun sparkede bolden i nettet fra 11-meterpletten, men det blev ikke til flere scoringer i opgøret, og dermed er kampen om den sidste slutsspilssplads åbnet på vid gab. Vi tog en snak med cheftræner Jakob Pavar oven på nederlaget i Vejle.

I taber 2-1 i Vejle. Hvad kendetegnede jeres præstation, som du ser det?

- Det var en rutchebanetur. De første 30-35 minutter var med stor nervøsitet og ansvarsfralæggelse fra vores side, og vi var uden den vilje og det gåpåmod, som vi ellers har vist på det seneste. Vi får spillet os op de sidste 5-10 minutter af første halvleg samt i det første kvarter efter pausen, og udnytter vi chancerne i starten af anden halvleg, bliver det en helt anden kamp. I stedet står vi bare tilbage med en mega tam følelse af, at mange af de ting, som vi har arbejdet med, blev smidt i skraldespanden.

I høstede en masse ros for en god præstation sidste weekend mod Brøndby, men i store perioder mod Vejle skinner I ikke igennem på samme måde. Hvad skyldes det udsving?

- Jeg tror simpelthen, vi var nervøse. Det var lidt som om, at i stedet for at gøre de ting, som vi har vist og været effektive med, så blev vi bange for at fejle, og den frygt oversteg vores mod på at ændre på tingene. Det var bare generelt et par skridt tilbage på nogle områder, hvor vi ellers har oplevet en masse fremgang på det seneste. Og så kan man sige, at Vejles gåpåmod den første halve time var prisværdigt. De havde alt at vinde, og det kunne man se. 

Hvad betyder gårsdagens resultat for jeres chancer for at nå slutspillet?

- Vi skal som minimum have én sejr ud af de sidste to kampe. Derudover skal vi selvfølgelig håbe på, Vejle ikke tager for mange point i deres.

Hvor skal I finde optimismen frem mod jeres næste kamp, hvor I på hjemmebane møder VSK Aarhus?

- Den skal vi i fællesskab sørge for at grave frem i ugens løb. I de næste to kampe har vi alt at vinde, fordi det vi havde at tabe, tabte vi lørdag. Vi har sat os selv i den situation, og nu skal spillerne vise, hvad de gerne vil udstråle. Er det de takter, de viste mod Brøndby, hvor det blev tydeliggjort, at de sagtens kan være med i 3F Ligaen? Eller er det – ligesom mod Vejle – en indsats, der indikerer, at det ikke betyder så meget, om den står på slutspil eller kvalspil til foråret?

Spændende pre-match arrangement

Hjemmekampen mod VSK Aarhus spilles på lørdag den 18. november med kickoff kl. 13:00. Forud for kampen inviterer Odense Q alle interesserede med til et hyggeligt pre-match arrangement med start kl. 11:30. Her vil klubben byde på kaffe og kage samt inspirerende oplæg fra Britta Olsen (3F Liga-spiller), Jakob Pavar (cheftræner) og Jeppe Abel (sportslig leder). Vi håber at se så mange som muligt kl. 11:30 på lørdag, og tilmeld dig gerne på eventsiden på Facebook, hvor vi vil informere nærmere om arrangementet og de tre oplæg.