Menu

Hold 2: Slutspurt med blandede resultater

image
01. juli 2018 kl. 21:08
Se en masse billeder fra Hold 2's slutprogram, og læs afskedsinterview med cheftræner Anette Andersen.

Hold 2 har leveret en masse gode fodboldoplevelser i den netop overstået halvsæson, som blev rundet af med svære opgaver i Albaniserien og Albanipokalen. Se en kort gennemgang af resultaterne, og læs interview med holdets afgående cheftræner, Anette Andersen, længere nede på siden.


Odense Q-Tårup IF 3-3

Odense Q-mål fra: Selvmål, Anna Østerbye og Ida Rosholm

Odense Q-tropperne spillede 3-3 mod Tårup i sæsonens sidste hjemmekamp i Albaniserien. Se en masse gode billeder fra kampen i galleriet længere nede på siden.

Se målene fra Anna Østerbye og Ida Rosholm på vores Instagram


Tved BK-Odense Q 1-3

Odense Q-mål fra: Anna Østerbye (2) og Maria Olsen

Odense Q-pigerne tog alle 3 point med fra besøget i Tved, hvor både Anna Østerbye og Maria Olsen nettede kort før slutfløjt.


Odense Q-DSIO 4-2

Odense Q-mål fra: Nanna Christensen, Jane Holm, Mie Hansen og Linette Rasmussen

Det holdt hårdt, da Odense Q-tropperne med en 4-2 sejr sikrede avancement i Albanipokalen på bekostning af DSIO. Se en masse gode billeder fra kampen i galleriet længere nede på siden.


Kildemosen BK-Odense Q 3-0

I sæsonens sidste kamp led Odense Q-pigerne et 3-0 nederlag til Kildemosen, der endte som nr. 2 i Albaniserien.

Læs cheftræner Anette Andersens reaktion på kampen i interviewet herunder.


Anette Andersen: Pigerne har virkelig kæmpet for det

I taber 3-0 til Kildemosen. Hvordan oplevede du opgøret fra sidelinjen?

- Vi var godt klar over, at Kildemosen var en svær modstander, og at vi skulle være optimale hele vejen rundt for at få noget med. Vi får ikke vores pasningsspil til at fungere, som vi gerne vil, og vi får ikke gjort hinanden gode nok i det opbyggende spil. Lige på det punkt er jeg lidt skuffet, men det er en hård kamp, og spillerne kæmper alt det, de overhovedet kan.


Hvilken følelse er du efterladt med oven på forårssæsonens sidste kamp?
- Jeg synes, det er en god følelse. Vi bliver 3'er i Albaniserien, som her i foråret har været den stærkeste Albaniserie i nogle år. Vi har haft både gode og mindre gode kampe i foråret, men pigerne har virkelig kæmpet for det hele vejen igennem.


Kampen var din foreløbigt sidste i spidsen for holdet. Hvor ser du, at I har rykket jer i løbet af din tid som cheftræner?

- Det kommer måske ikke rigtigt til udtryk i vores sidste kamp, men jeg føler, at vi er blevet bedre til at holde på bolden og diktere tempoet i kampene. Og set over hele sæsonen synes jeg, at vi er blevet bedre og mere sammenhængende som hold.


Hvilke minder fra forårssæsonen står klarest i din erindring?
- 4-3 sejren over Middelfart var en kamp med mange blandede følelser, men hvor vi får vendt det til allersidst. Det samme gælder for pokalkampen mod DSIO. Der kommer vi også stærkt tilbage, fordi vi får sat os igennem i de sidste minutter. Og så synes jeg, at 2-0 nederlaget i Oure var en god oplevelse, selvom vi var meget under pres. Men efter at vi havde tabt 9-2 hjemme, formåede vi på udebane at gøre det svært for dem. Og så har der været oplevelser som udekampen mod Flemløse, hvor vi kun lige præcis kunne stille med 11 spillere, men hvor vi viste noget særligt. I Flemløse-kampen synes jeg, at alle gik ind med en imponerende indstilling og forståelse for at hjælpe hinanden inde på banen.


Har du en sidste afskedshilsen til holdet og folkene omkring?
- Jeg vil bare ønske klubben og spillerne al held og lykke fremover. Jeg håber virkelig, at planerne for setupet herude bliver fuldført inden de næste par år.

På vegne af klubben skal der også lyde en kæmpestor tak til Anette, der har været et højt værdsat aktiv i rollen som cheftræner på Hold 2. Sammen med spillerne og den øvrige trænerstab har hun været med til at skabe et attraktivt miljø omkring holdet - sportsligt såvel som socialt - og den indsats har vi sat rigtig stor pris på.

Vi vil snarest muligt præsentere Hold 2's nye cheftræner.

Luk