Menu

Hård fight sikrede Odense Q-sejr i Middelfart

image
15. april 2018 kl. 16:19
I midtugen var hold 2 på besøg hos MG & BK i Albaniserien. Se billeder og fang reaktioner fra kampen her.

Onsdag aften var hold 2 på en svær opgave i Middelfart, hvor der ventede et svært opgør mod et hårdt kæmpende hjemmehold. Værterne tog føringen i første halvleg, men Odense Q-pigerne fightede sig tilbage og fik vendt kampen til en bordeauxrød 3-1 sejr. Anna Østerbye, Dorian Tax og Michelle Sundahl noterede sig for en enkelt scoring hver.

På grund af stemmelighed måtte målscorer Dorian Tax og Maria Olsen deles om titlen som kampens spiller. Med sejren topper Odense Q Albaniserien med maksimumpoint efter to kampe og en målscore på 13-2. Næste kamp finder sted på onsdag kl. 19:00, hvor Odense Q-pigerne hjemme møder Bolbro G & IF.

Læs interview med cheftræner Anette Andersen og se en masse gode billeder fra kampen i galleriet længere nede på siden.

Interview med cheftræner Anette Andersen

I vinder 3-1 på udebane over MG & BK i midtugen. Hvordan ser du tilbage på præstationen i Middelfart?

- Der er ingen tvivl om, at det var lidt en slidersejr. Vi mødte god modstand fra Middelfart, som har nogle dygtige og hurtige spillere. I perioder spiller vi godt og flydende, og vi får sat fart i vores spil, hvilket også gør, at vi kommer frem til en masse chancer. Men vi havde også mindre gode perioder undervejs, hvor vi ikke får det til at fungere, og hvor vi ikke kommer først på boldene. I de perioder mistede vi lidt grebet om kampen.

Hvordan føler du, I er kommet i gang i Albaniserien?

- Vi er kommet godt fra start, i og med vi har fået to sejre ud af to mulige. Mod Nyborg synes jeg, at vi spiller en god kamp. Vi scorer en masse mål, men vi lukker også to ind i den anden ende, der viser, at vi kan være lidt sårbare. Onsdagens kamp i Middelfart var noget helt andet. Der skulle vi virkelig slås for hver eneste bold, og hvis ikke vi gik 100% ind i det, mistede vi kontrollen over opgøret. Vi skal holde fast i den gode fight fra Middelfart-kampen og være bevidste om, at der ikke er nogen nemme sejre i Albaniserien.

Luk