Menu

Forårets kåringer: Se vinderne her

image
18. juni 2018 kl. 20:15
Se hvem der løb med flest stemmer i kategorierne: Forårets Fund, Forårets Fighter og Forårets Spiller.

Søndag aften var der afslutningshygge i Marienlystcentret, hvor Odense Q-bestyrelsen og fanklubben De Bordeauxrøde Svaner stod for kåringerne af Forårets Fund, Forårets Fighter og Forårets Spiller.

Læs om de nominerede her

Herunder kan du se, hvem der løb med priserne:


Forårets Fund: Michella Østergaard

Sådan lød nomineringen: Michella kom i vinters til fra Næsby, og hun har på rekordtid spillet sig til en vigtig rolle i Odense Q-defensiven. Michella har med sin fart og aggressivitet vist, at hun kan gøre det svært for selv de største 3F Liga-profiler, og hun står noteret for en lang række mindeværdige dueller og redningsaktioner i løbet af foråret.

 

Forårets Fighter: Helena Vigen

Sådan lød nomineringen: Højreback Helena Vigen har præsteret bundsolidt over for stærk modstand i forårets 3F Liga-slutspil. Med sit enorme løbepensum og sin dribleglade natur har Helena i foråret vist stor energi og opportunisme i det fremadrettede spil – bedst illustreret ved 1-0 scoringen i udekampen mod VSK Aarhus.

 

Forårets Spiller: Sarah Jacobsen

Sådan lød nomineringen: I en halvsæson hvor modstanderne har domineret skudstatistikken, har keeper Sarah Jacobsen været en af 3F Liga-holdets mest indflydelsesrige spillere. I flere kampe har det i høj grad været hendes soloaktioner, der enten har holdt liv i Odense Q-håbet eller lagt en dæmper på modstanderholdets målfest.

Vi vil i den kommende tid tage en snak med hver af de tre vindere for at få deres reaktioner på kåringen og forårssæsonen i Odense Q.

Luk