Første ligasejr til Odense Q

image
28. august 2016 kl. 16:54
Der blev skrevet fynsk fodboldhistorie fredag aften, da Odense Q gæstede Varde i 3F Ligaen.

Vi kørte fra Odense med ca. 30 graders varme, og landede i Varde til overraskende omkring 20 grader og en kold vind. Odense Q måtte stille op i en kombineret hjemme-/udebanedragt grundet Vardes farvesammensætning. Det fik dog ingen indflydelse på Odense Q's spil på banen, hvor der var tempo i spillet fra første fløjt, mens Varde i højere grad forsøgte at finde deres angriber med lange bolde frem ad banen. 1. halvleg var domineret af Odense Q og ender da også med med en odenseansk føring på 3-0 med mål af Marie Maj og Britta Olsen samt et selvmål fremprovokeret af en afslutning fra Line Munk.

Varde kom stærkere ud til anden halvleg, og de kom frem til flere forsøg, men forsvarskæden og Stina Lykke var på plads i den fynske defensiv. Odense Q skiftede ud og havde også flere forsøg, men fik ikke det store udbytte af anstrengelserne. I de sidste minutter fandt Britta Olsen dog Emilie Henriksen, der lukkede og slukkede fredagens opgør med sin scoring til slutresultatet 4-0.

Dermed er Odense Q's første sejr i 3F Ligaen i hus, og holdet viste gode takter i store dele af kampen. Næste kamp er på onsdag kl. 18.15 på udebane mod Kolding Q, der ligesom Odense Q sikrede sig sæsonens første sejr i denne weekend, da de hjemme slog Vejle 2-0.

Foto & tekst: Iver T.