image
29. september 2016 kl. 20:39
Odense Q tog et enkelt point med hjem fra lørdagens udekamp i det jyske…

Der var lagt op til en jævnbyrdig affære, da Odense Q lørdag gæstede Vejle i 3F Ligaen. Ingen af holdene havde overpræsteret rent pointmæssigt i de første seks kampe, og inden opgøret befandt de sig da også side-om-side i tabellen - kun adskilt af odenseanernes væsentligt bedre målscore.

Odense Q mødte et kompakt Vejle-hold i første halvleg, der med lange afleveringer fra bagkæden forsøgte at true både i dybden og i rummet mellem odenseanernes forsvar og midtbane. Odense Q-spillerne fik dæmmet godt op for det jyske opspil, mens det i stedet kneb med at få det fremadrettede spil til at fungere. Det blev dog til et par gode chancer i begge ender i første halvleg, men kendetegnende for de to hold var den manglende skarphed i afslutningerne.

I anden halvleg fik Odense Q bedre styr på det etablerede spil, men det var som oftest lige-ved-og-næsten med de vellykkede opspil. Men med et spilovertag i store perioder af anden halvleg fik Odense Q-offensiven spillet sig frem til et par store tilbud, men også her manglede der kølighed og kynisme i slutproduktet. Samme historie gjorde sig gældende for de jyske værter, som fik testet Odense Q-keeper Camilla i flere omgange, og blot få minutter før tid misbrugte hjemmeholdet et af kampens allerbedste tilbud... Dermed endte kampen 0-0, og Odense Q kunne således tage et enkelt point med hjem fra besøget i Vejle, inden man lørdag møder Brøndby på hjemmebanen ved Marienlystcenteret med kampstart kl. 16:30.