Menu

Britta Olsen: - En rigtig tom følelse

image - Nu skal vi hver især tage noget ansvar og sørge for, at vi kommer ud med den helt rette energi og vilje på lørdag, fortæller Britta Olsen.
31. august 2017 kl. 16:52
Se alle billederne fra tirsdagens udekamp mod KoldingQ, og læs hvad målscorer Britta Olsen havde at sige om det højdramatiske opgør.

Tirsdag aften stod Odense Q-tropperne over for en svær opgave på udebane imod KoldingQ. Dybt inde i overtiden sikrede værterne sig sejren i opgøret, som bød på fem mål, heriblandt en sand perle af Odense Q’s Britta Olsen. Vi tog en snak med Britta om tirsdagens kamp. Husk også at se alle billederne fra kampen i galleriet længere nede.

Se kampinfo her (DBU.dk)

I taber 3-2 i Kolding. Hvordan oplevede du kampen?

- Det var en kamp, der i store perioder bølgede meget frem og tilbage. Kolding kommer bedst fra start, men vi finder fodfæste i løbet af første halvleg. I pausen får vi arbejdet med nogle justeringer og kommer bedst ud til anden halvleg. Der kommer mere lyd på, og vi står bedre som hold. Vi bliver mere og mere farlige, som kampen skrider frem, men Kolding har også deres chancer i anden halvleg.

På en scoring i det syvende overtidsminut taber I det ene point. Hvad er det for en følelse, man som spiller er efterladt med?

- Det er en rigtig tom følelse. Vi skulle ha’ delt pointene mellem os.

Nederlaget til trods får I vist lovende takter undervejs. Hvad er det, I gør rigtigt i forhold til de to første kampe?

- Vi holder os bare til det, vi gerne vil. Det er klart, vi havde det svært mod Fortuna Hjørring og Brøndby, når vi kommer som et næsten nyt hold. Men vi giver den egentlig bare en skalle og viser, at selv mod et mere etableret hold som Kolding kan vi være med hele vejen. Det skal vi holde fast i.

Hvad skal I arbejde videre med frem mod weekendens hjemmekamp mod Vejle?

- Vi skal arbejde videre med de planer, vi har lagt fra start, og fortsat blive bedre til at hjælpe hinanden og turde spille vores spil. Det kan vi kun gøre ved at kommunikere inde på banen, og det arbejder vi meget med. Offensivt får vi bygget på med nogle flere skud fra distancen, og vi virker i perioder meget farlige i vores løb mod mål. For os gælder det om at bygge videre på de gode ting, vi kan tage med fra Kolding, og justere de mindre gode ting. Nu skal vi hver især tage noget ansvar og sørge for, at vi kommer ud med den helt rette energi og vilje på lørdag.

Lørdagens hjemmekamp mod Vejle sparkes i gang kl. 13:00 på Marienlystcentrets bane 1.

Læs også: Odense Q-træner: Spillerne fik hævet niveauet (bold.dk)