Menu

Odense Q videre efter straffesparksdrama

image
24. februar 2018 kl. 22:52
Lørdag avancerede Odense Q til semifinalen i Kvindepokalen, da man ude besejrede FC Damsø på straffespark.

Der var dramatik for alle pengene, da Odense Q-pigerne lørdag spillede sig i pokalsemifinalen efter et tæt opgør mod FC Damsø. Se en masse gode billeder fra kampen i galleriet længere nede på siden.

Den dramatiske afslutning

Ingen af de to hold formåede at score i hverken den ordinære eller forlængede spilletid, og derfor blev det hele afgjort i en spændende straffesparksduel om det videre avancement. 

Line Munk scorede sikkert på Odense Q’s første forsøg, som værterne dog hurtigt fik udlignet. Anden Odense-sparker var Mathilde Jessen, og hun måtte se sit ellers kvalificerede forsøg blive pareret af en velspillende FC Damsø-keeper. Heldigvis for gæsterne reddede keeper Sarah Jacobsen værternes næste spark. Michelle Sundahl og Britta Olsen scorede på hhv. tredje og fjerde forsøg blot for at se FC Damsøs to sparkere gøre det samme.

Anfører Tenna Kappel var femte Odense Q-spiller på listen, og hun bankede sikkert bolden i nettet og lagde igen presset over på værterne. Dermed var det op til en af kampens allerstørste profiler, FC Damsøs Stephanie Holm, at score, hvis værterne skulle holde liv i pokalhåbet. Hun overplacerede sit spark, og dermed kunne Odense Q-pigerne bryde ud i vild jubel over det videre avancement efter en 4-3 sejr i straffesparkskonkurrencen.

Se alle billederne fra opgøret og den spændende afgørelse i galleriet herunder.

Luk