Menu

Forårets Odense Q'ere: Se de nominerede her

image
14. juni 2018 kl. 17:27
Hvem skal kåres til Forårets Spiller, Forårets Fund og Forårets Fighter i Odense Q? Se de nominerede og læs mere om afstemningen her.

Søndag spiller 3F Liga-tropperne sæsonens sidste kamp på udebane mod KoldingQ. Efter kampen går turen til Marienlystcentret, hvor vi fra kl. 19:00 skal hygge med lidt snacks og drikkelse med fansene samt kåre:

  • Forårets Fund

Forårets Fund skal findes blandt de 4 nyankomne Odense Q-spillere, der har skilt sig allermest ud i løbet af foråret.

  • Forårets Fighter

Forårets Fighter skal findes blandt 5 Odense Q-spillere, som på hver deres måde har stået for noget ekstraordinært i foråret.

  • Forårets Spiller

Forårets Spiller skal findes blandt 5 profiler, der med gode og stabile præstationer har efterladt de største fodboldmæssige indtryk i løbet af foråret.  

Vinderne findes via en online afstemning, som bliver smidt op i fanklubbens Facebookgruppe fredag eftermiddag. Derfra kører afstemningen frem til søndag kl. 18:00. Alle er velkomne til at kigge forbi til arrangementet på søndag, der også byder på ord fra formand Rene Hansen og 3F Liga-anfører Tenna Kappel.

Herunder kan du læse mere om de nominerede Odense Q-spillere.

 

FORÅRETS FUND

Anne-Dorthe Knudsen

Et af forårets helt store oplevelser på Hold 2 har været Anne-Dorthe Knudsen, der i vinters kom til fra Middelfart. Med en kombination af fart, dribleglæde og opportunisme har den unge kantspiller brilleret i Odense Q-offensiven med både mål og assists til følge. Samtidig har hun ydet et stort bidrag i det defensive, hvor hun har imponeret med sin aggressivitet og løbevilje.

Julia Hansen

Julia Hansen var knap fyldt 17 år, da hun sammen med veninden Laura Petersen (se længere nede) i vinters skiftede fra Herlufsholm til Odense Q. Som en af 3F Liga-slutspillets yngste aktører har Julia spillet sig til en masse minutter på højeste niveau, mens hun også på Hold 2 har gjort sig godt bemærket, bl.a. med 3 mål i Albaniserie-kampen mod Tårup IF.

Laura Petersen

18-årige Laura Petersen tog fusen på mange, da hun fra første fløjt tilspillede sig en startplads på 3F Liga-holdet i Odense Q. Med en lang række stærke præstationer samt scoringer mod KoldingQ (pokal) og VSK Aarhus har Laura hurtigt fået bevist, at hun kan gøre sig gældende på højeste niveau.

Michella Østergaard

Michella kom i vinters til fra Næsby, og hun har på rekordtid spillet sig til en vigtig rolle i Odense Q-defensiven. Michella har med sin fart og aggressivitet vist, at hun kan gøre det svært for selv de største 3F Liga-profiler, og hun står noteret for en lang række mindeværdige dueller og redningsaktioner i løbet af foråret.  

 

FORÅRETS FIGHTER

Anna Østerbye

Odense Q’s mest alsidige spiller kommer i form af Anna Østerbye. I foråret har Anna ageret både centerforsvar og angriber på 3F Liga-holdet, og på Hold 2 har hun endda optrådt som keeper ved flere lejligheder. Med en altid positiv attitude og et højt spilmæssigt niveau – selv som keeper – har Anna markeret sig som en usædvanligt god holdspiller og en central skikkelse på tværs af klubbens to hold.

Carina Pedersen

Som en af klubbens mest erfarne kræfter har Carina Pedersen været et uvurderligt aktiv på Hold 2 i foråret. Her har hun udvist stor rutine og stærkt lederskab på banen, mens hun uden for kridtstregerne også har taget et stort ansvar for det sociale miljø omkring holdet.

Helena Vigen

Højreback Helena Vigen har præsteret bundsolidt over for stærk modstand i forårets 3F Liga-slutspil. Med sit enorme løbepensum og sin dribleglade natur har Helena i foråret vist stor energi og opportunisme i det fremadrettede spil  bedst illustreret ved 1-0 scoringen i udekampen mod VSK Aarhus.

Mathilde Jessen

Mathilde Jessen har i foråret vist alle, hvor meget man kan rykke med den rette indstilling. I starten af 2018 stod hun for et flot comeback fra en knæskade, der havde holdt hende ude i godt 10 måneder. Mathilde har hurtigt fundet 3F Liga-takterne igen, og hun har med sin erfaring og fysik været en vigtig profil på Odense Q-midtbanen i foråret. 

Malaika Din Hashmi

18-årige Malaika Din Hashmi har i foråret måttet tilpasse sig en lidt uvant position som venstre back på 3F Liga-holdet. Takket være en stor modenhed og et teknisk niveau, der matcher de bedste i klubben, har hun klaret den omstilling på fornemmeste vis. Gennem hele foråret har Malaika præsteret på et højt niveau, og hun blev for nylig belønnet for de gode præstationer med en udtagelse til U19-landsholdssamlingen senere på måneden.

 

FORÅRETS SPILLER

Line Munk

Line Munk har scoret to supermål i 3F Ligaens slutspil, og hun var første sparker og målscorer i straffesparkskonkurrencen mod FC Damsø. Med sine velstøbte tekniske færdigheder har Line været en nøglesten i det opbyggende spil, og hun har samtidig taget et stort ledelsesmæssigt ansvar i skadesfraværet af Tenna Kappel og forsvarsmakkeren Sille Struck. 

Maria Olsen

I foråret har Maria Olsen konsekvent været blandt de bedst præsterende på hold 2, der har nydt godt af hendes imponerende stabilitet og lederskab. Fra sin position som centerback har Maria med sin teknik og spilforståelse været en central figur på holdet, og de stærke præstationer i Albaniserien blev også belønnet med en 3F Liga-debut mod Fortuna Hjørring i maj måned.

Sarah Jacobsen

I en halvsæson hvor modstanderne har domineret skudstatistikken, har keeper Sarah Jacobsen været en af 3F Liga-holdets mest indflydelsesrige spillere. I flere kampe har det i høj grad været hendes soloaktioner, der enten har holdt liv i Odense Q-håbet eller lagt en dæmper på modstanderholdets målfest.

Signe Madsen

Signe har scoret hele 18 mål i 5 kampe for Hold 2, mens hun også har nået et enkelt mål i de ca. 75 3F Liga-minutter, hun har spillet i foråret. Ud over de mange mål har Signe bidraget med et kæmpestort løbearbejde og en meget professionel indstilling i sine optrædener for begge hold.

Tenna Kappel

Tenna har i foråret leveret på et højt, stabilt niveau på den centrale midtbane, hvor hun med sin erfaring og tekniske formåen har haft en nøglerolle på holdet. Og i en tid med træner- og spillerskifte efterfulgt af benhård modstand i 3F Liga-slutspillet har hun som anfører og central midtbanespiller haft en vigtig opgave i at holde styr på trådene inde på banen.

Hvis du gerne vil give din stemme, så hop ind og bliv medlem af De Bordeauxrøde Svaner på Facebook, hvor afstemningen vil blive offentliggjort fredag eftermiddag.

Luk