Menu

Tenna Kappel: Føles mega fedt

image - Det føles mega fedt. Nu kan vi få lidt ro til at arbejde videre med tingene, uden at vi skal tænke på nedrykningsfaren, fortæller Tenna Kappel.
09. december 2017 kl. 21:15
Odense Q er klar til forårets 3F Liga-slutspil. Vi fangede Tenna Kappel til en snak om kvalifikationen.

En Brøndby-sejr på 5-0 over Vejle betød, at Odense Q lørdag sikrede sig en plads i 3F Liga-slutspillet til foråret. Vi fangede Odense Q-anfører Tenna Kappel til en reaktion oven på kvalifikationen.

Hvordan føles det at være klar til slutspillet?

- Det føles mega fedt. Nu kan vi få lidt ro til at arbejde videre med tingene, uden at vi skal tænke på nedrykningsfaren. Og så er det selvfølgelig fedt med en masse kampe mod de bedste hold i Danmark.

Hvordan har det været at skulle sætte sin lid til andre i den afgørende fase?

- Det har jeg det ad helvede til med, og jeg kan slet ikke følge med i en kamp som den i Brøndby af bare spænding. Det er selvfølgeligt fedt, at Brøndby hjælper os, men det er klart, at det aldrig er sjovt at skulle overlade det til andre. Vi havde selv muligheden for at afgøre tingene tidligere, og det formåede vi ikke. Det vil vi gerne gøre bedre til næste år.

Hvad har I som hold lært i løbet af efteråret, og hvordan skal det gavne jer til foråret?

- Vi har lært, at vi skal præstere som et hold og ikke tænke så meget på os selv. Vi skal hele tiden agere og reagere som et hold. Når vi ikke har gjort det, har vi tabt stort som fx i de første møder med Fortuna Hjørring, Brøndby og VSK Aarhus. Når vi arbejder som et hold, kan vi spille op med dem, selvom vi selvfølgelig stadig er underdogs.

Hvad husker du bedst tilbage på fra efterårssæsonen?

- Det må være Brøndby-kampen hjemme, hvor vi taber 2-1. Vi tabte godt nok, men jeg var sindssygt stolt af holdpræstationen i den kamp. Alle bød ind og tog ansvar. Der kunne man se, at vi hørte til i den bedste række.

Følg med i Odense Q's julekalender på Instagram, hvor vi ser tilbage på klubbens største øjeblikke i 2017.

Luk