Menu

Steen Hansen ny assistenttræner i Odense Q

image - Jeg vil gerne opnå og opleve glæden ved fodbolden her i Odense og selv mærke den sammen med folkene i og omkring klubben, fortæller Steen Hansen.
15. december 2017 kl. 21:19
Læs interview med Steen Hansen, der er ny assistenttræner for Odense Q's 3F Liga-hold.

Steen Hansen er ny assistenttræner på Odense Q’s 3F liga-hold. Steen kommer bl.a. med 12 års trænererfaring inden for pige-/kvindefodbold, og han har de seneste to år siddet på cheftrænerposten hos Herlufsholm i 1. division. Vi interviewede Steen for at høre lidt om hans tanker og forventninger til de nye omgivelser.     

Hvad motiverede dig til at blive en del af trænerteamet i Odense Q?

- Meget af min motivation bestod i tanken om at blive en del af en klub med masse talentfulde unge spillere og den opgave, der ligger i at sikre dem den rette integration til 3F Ligaen. Jeg havde på forhånd hørt en del om det projekt, der er lavet i ungdomsregi hos Team Odense Q, og jeg har set, hvor mange dygtige spillere der er kommet ud af det.

Hvilke kvaliteter bringer du til teamet?

- Jeg bringer en stor fodboldfaglig viden, også fra pige- og kvindefodbolden. En af udfordringerne bliver at få de unge spilleres individuelle færdigheder til at passe ind i et overordnet koncept. Det har jeg arbejdet med i mange år, senest i 1. division i Herlufsholm, hvor førsteholdstruppen havde en gennemsnitsalder på 18-19 år. 

Hvad har du af forventninger til samarbejdet med de andre trænere?

- Ud fra de indledende snakke vi har haft, har jeg gode og store forventninger til vores samarbejde. Jeg kan rigtig godt lide Mortens tilgang til fodbolden og elementerne omkring. Den ligger meget tæt op ad min egen. Der er en masse fodboldkompetente folk herude, og jeg ser frem til at få nogle gode snakke om, hvordan vi udvikler de her piger bedst muligt.

Læs også: Morten Christiansen ny cheftræner i Odense Q

Hvad vil du gerne opnå i Odense Q?

- Jeg vil gerne opnå og opleve glæden ved fodbolden her i Odense og selv mærke den sammen med folkene i og omkring klubben. Fundamentet er rigtig fint, og jeg har stor respekt for det arbejde, der er lavet herude. Vi skal nu prøve at videreudvikle på det, og se om vi kan rykke os lidt op i ligaen. Det glæder jeg mig vildt meget til at komme i gang med.

 

Luk